Super Paddo Burger![]() aantal pers: 4
Benodigdheden: Superburger: - olijfolie om in te bakken - 2-3 tenen knoflook - 1 ui - 250gr kastanje-chamignons (of gewone) fijngesneden. - 1 theelepel kerrie - gember (net zoveel als de knoflook) - kidneybonen 250 gr (uitgelekt gewicht) afgespoeld en uitgelekt. (liever pot dan blik) - zout en zwarte peper. - klein beetje bloem om te bestuiven Werkzaamheden: - Verhit de olie in een koekenpan. - kneus de knoflook. (met je mes) - Snijd de ui lekker fijn. - fruit de ui tot deze zacht is. - Voeg de gember en kerrie toe en bak nog even door. - Voeg de fijne stukjes champignons en de fijne knoflook (uit de pers) toe. - bak dit geheel tot het een bruingeel goedje is geworden (10 minuten ongeveer) - Doe de bonen in een platte schaal en prak ze fijn met een vork. - Roer het champignonenmengsel en de bonen door elkaar. - Voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. - Maak 4 burgers en gestuif ze licht met bloem. - Bak ze tot ze mooi bruin zijn aan beide kanten. |
ReceptenLekkere soepen
Bloemkoolpreisoep Broccolisoep Pompoensoep Snert Tomatensoep Snoepgoed Chocoladetaart met aardbeien Kokosbonbons Rauwe Chocolaatjes Pannenkoeken Chocolade cake Pepernoten Diksap lolly Peulvruchten Hummes Super Paddo burger Groente Pompoenburger Rode bietjes salade Kokos mango nasi Sportieve Snelle Jelle recepten Italiaanse Tagliatjelle Superburger,
|