Zondag-bootcampochtend: vluggertje-ontbijt: een gekookt nog warm eitje met wadden-kruidenzout en drie gedroogde abrikozen. Na een heerlijke licht waterige bootcamp heb ik mij op het yoghurt ontbijt met gezonde mix en blauwe bessen gestort. een kopje thee erbij en ontspannen maar. Maar niet voor lang want ik heb een soort cakejes gemaakt van de challenge koekjes ze zijn erg lekker. Het enige is dat ik er een ei extra in gedaan heb en op 150 graden 25 minuten heb laten bakken in mini-cake-vormpjes ze vallen goed in de smaak!
Het middag-eten viel in het water vanwege de bootschappen die ik deed en het werd iets van een cakje en worteltjes, thee en een groente sapje. Het avond eten was gourmetten met mijn broer en schoonzus. Er werd met allerlei pannenkoeksoorten, maten en smaken geëxperimenteerd voor en door de kinderen met mijn broer als aanjager van deze bijzonderheden. Erg leuk en vast lekker, maar ik heb het niet geproefd helaas. Maar ik had niks te klagen want er waren ook heerlijke stukjes vlees, champignons, paprika, worteltjes, komkommer en de alom geprezen tomaten-mozzerella, basilicum salade. Morgen BakKookKids en het worden niet de winegums maar het gaat citroen-yoghurt-cashew-abrikozen-taart worden. Iets wat lijkt op kwark taart. Morgen meer over dit recept!
Het middag-eten viel in het water vanwege de bootschappen die ik deed en het werd iets van een cakje en worteltjes, thee en een groente sapje. Het avond eten was gourmetten met mijn broer en schoonzus. Er werd met allerlei pannenkoeksoorten, maten en smaken geëxperimenteerd voor en door de kinderen met mijn broer als aanjager van deze bijzonderheden. Erg leuk en vast lekker, maar ik heb het niet geproefd helaas. Maar ik had niks te klagen want er waren ook heerlijke stukjes vlees, champignons, paprika, worteltjes, komkommer en de alom geprezen tomaten-mozzerella, basilicum salade. Morgen BakKookKids en het worden niet de winegums maar het gaat citroen-yoghurt-cashew-abrikozen-taart worden. Iets wat lijkt op kwark taart. Morgen meer over dit recept!