Maandag 17 maart, gestart met mijn fijne sport-ontbijt: een gekookt eitje en drie gedroogde abrikozen. Snel naar school, kids brengen, naar de bakker, vers brood halen, en ohhh dat ruikt lekker!!!!!! maar ik kan het aan!! Geen hap nemen was een halve maand geleden een stuk moeilijker zo lijkt het. Het vers gebakken brood was nog warm en de zakjes nog open. Ik heb ze in de achterbak gelegd, dus rook mijn auto dit keer minder naar vers brood, Ja, ik leer en practiceer!!! en het werkt! lekker sporten en daarna mijn yoghurt-gezonde mix. Mijn middag eten bestond uit een klein(eigen kipjes) eitje met paprika en oude geitenkaas. Om 5 uur waren de zelfgemaakte koekjes klaar die ik samen met mijn dochter maakte, heerlijk. een beetje freewheelen met twee recepten en wat creativiteit. Ik gebruikte de amandelboek-koekjes en de challenge-koekjes. Als avondeten hadden we een bio-worstje met lekkere ui-jus, komkommer en knolselderij-zoete aardappel patatjes, gebakken in kokosolie. Nu zit ik aan de thee met een heerlijk koekje, ik geniet! Maar mijn rimpels worden nog niet minder hahahaha!