Lunge: soep van de hachee van gister met heerlijk vlees, avocado, blauwe bessen en een paar stukjes geiten kaas met fenegriek, heerlijk!
Tussendoor: een kopje thee en veel geklets. Blijkt mijn visite heerlijke gezonde vijgen-fruitrepen en bananenkoek mee te nemen, Ohhhh vijgen en bananen wil ik nu niet eten omdat ze mijn bloedsuikerspiegel teveel doen schommelen. Ik voel me rot. Het is echt het moeilijkst als iemand iets gemaakt heeft en je dat afslaat, niet omdat je ziek bent, maar omdat je het jezelf hebt beloofd.... ik heb later mijn kinderen laten proeven en deze vonden het erg lekker, graag wil ik het recept om het voor hen te maken of met de BakKookKids te maken. Ik heb nog een stuk reep en koek over, deze ga ik invriezen voor na maart.
Het avond eten was hartige taart met bodem van amandelmeel, kokosolie, zout en ei. De vulling zoals altijd veel groenten, ei, spekjes, kaas. Weer werd er gesmuld! en ik weer blij!!(vooral omdat ik nog 2 stukken over heb, voor naar mijn werk)
Vandaag heb ik een Levendbloed-analyse laten doen bij Orthovivo in Gouda. Hieruit blijkt dat ik waarschijnlijk een vitamine B12 tekort heb en meer magnesium kan gebruiken. De suikers met gistcellen in mijn bloed waren goed te zien. Mijn maag en een stukje van mijn darm functioneren mogelijk niet optimaal en lijken vast zitten. Dit was mij al opgevallen aan de buitenkant door minder soepel voelen van de huid. Ik was verwonderd dat dit en meer allemaal uit twee mini drupjes bloed te halen was.
Ook heb ik mijn Ph gemeten maar hier schijn je pas iets over te kunnen zeggen na meerdere keren per dag meten gedurende meerdere dagen. nog ff te gaan voor een duidelijke meting dus.
Ik heb het steeds over de Glycemische Index, maar vandaag werd ik erop attent gemaakt dat er ook Gycemische Lading bestaat en dit misschien beter is om mee te werken. Dit ga ik deze week verder uitzoeken!