Als je een maand zeer weinig tot geen bloedsuikerspiegelschommelingen (leuk voor galgje) zou hebben, wat zouden de meetbare veranderingen kunnen zijn? Hier heb ik 12 uur lang in de auto over nagedacht (Frankrijk-Nederland) en bedacht dat het m'n gewicht, m'n energielevel, m'n (levende) bloedwaardes, m'n bloeddruk, m'n huid, m'n tanden en m'n eigenwaarde zouden kunnen zijn. Niet allemaal even goed SMART te maken maar ik ga m'n best doen!
Wist je dat door insuline pieken in je bloed, je calcium en fosfor losmaakt uit je botten en je gebit? Suiker zorgt ook voor verminderde opname van magnesium, ijzer enandere belangrijke mineralen. Je breekt dus af en je voegt niks toe. Zo krijgen je gaatjes in je gebit en osteoporose (botontkalking).
Ik heb vandaag ontdekt dat op 1 maart, de start van mijn uitdaging, mijn schoonzusje jarig is. Ik ben uitgenodigd en uitgedaagd!
Vandaag weer gewoon thuis na vakantie, dat is toch makkelijker. Geen verse Franse croissants die me 's morgens aan staren, of heerlijk geurende stokbroodjes die verliefd naar me kijken. Maar gewoon lekkere bio-yoghurt met nootjes, kaneel en gedroogde vruchtjes. een gekookt eitje, lekkere kaas en een blikje tonijn met olijfolie. Heerlijk mijn eigen keuken voor erwtensoep/snert met nieuw: Runder bouillon van de kleinste soep fabriek!!! en zoete aardappel i.p.v. wortel. Geniaal lekker!!!
(Ik wilde er bio+rookworst in doen, maar hier zat dextrose en aardappelzetmeel in :-( )
om van de E-nummers maar te zwijgen.... ik ben blij dat ik nog een rookworst van de slager had liggen.
Wil je erwtensoep/snert maken klik hier voor het recept!
Wist je dat door insuline pieken in je bloed, je calcium en fosfor losmaakt uit je botten en je gebit? Suiker zorgt ook voor verminderde opname van magnesium, ijzer enandere belangrijke mineralen. Je breekt dus af en je voegt niks toe. Zo krijgen je gaatjes in je gebit en osteoporose (botontkalking).
Ik heb vandaag ontdekt dat op 1 maart, de start van mijn uitdaging, mijn schoonzusje jarig is. Ik ben uitgenodigd en uitgedaagd!
Vandaag weer gewoon thuis na vakantie, dat is toch makkelijker. Geen verse Franse croissants die me 's morgens aan staren, of heerlijk geurende stokbroodjes die verliefd naar me kijken. Maar gewoon lekkere bio-yoghurt met nootjes, kaneel en gedroogde vruchtjes. een gekookt eitje, lekkere kaas en een blikje tonijn met olijfolie. Heerlijk mijn eigen keuken voor erwtensoep/snert met nieuw: Runder bouillon van de kleinste soep fabriek!!! en zoete aardappel i.p.v. wortel. Geniaal lekker!!!
(Ik wilde er bio+rookworst in doen, maar hier zat dextrose en aardappelzetmeel in :-( )
om van de E-nummers maar te zwijgen.... ik ben blij dat ik nog een rookworst van de slager had liggen.
Wil je erwtensoep/snert maken klik hier voor het recept!