OOOOO, wat een deugnietjes!!
'S middags als de kids uit school komen, heb ik vaak een verrassing en wat te drinken. Vandaag waren het aapjes! bio-rijstewafels met een dun laagje chocolade, abrikozen, appel, banaan, rozijnen en cashewnootjes en het woord verrassing!
Avondeten zie hieronder mango, tomaat, avocado, basilicum, gerookte zalm (zonder suiker ;-) ) buffel-mozzarella, yoghurt, cashewnootjes een paar spelt-'pastaatjes',
De borden waren razendsnel leeg, dat was een super compliment!!
Als je op vakantie gaat, wat neem je mee en wat koop je bovenop de berg? Ja, ik ga op wintersport, t zal niet zo groen zijn als gehoopt, maar ik ga genieten en inspireren hoop ik. Het zal zeker een uitdaging zijn om me voor te bereiden op mijn Sugar-challenge omdat we met 9 personen gaan. Verschillende mensen met verschillende gewoontes en smaken. Dus in het kratje dat meegaat, zit: biospeltpasta, en biotomatensaus, biotomatenblokjes, en bio-tomatenpuree, bio-grasroomboter, kokosolie extravierge, rauwe cacao, biovleeskruiden , bio-zilvervlies-pandanrijst, pure fairtrade-chocoladehagels, bio-runderboullion, boullinblokjes, bio-eieren , knoflook, zeezout met kruiden, geroosterde pistache nootjes, ongezwavelde abrikozen, bio-appelsap, dadel en vijgen rolletjes met nootjes, verse dadels, gemengde nootjes, bio rietsuiker, palmsuiker, agavesiroop, bio-pesto met olijfolie en nog veel meer..... en ja er past niks meer bij.
Het moet lekker zijn en als het kan probeer ik iets nieuws te integreren. Stapjes klein houden en afwachten wat ermee gebeurt. Koken voor 9 personen is anders van voor 4 die je heel goed kent. Lekker naar de sneeuw! Ik ga de uitdaging aan!!
'S middags als de kids uit school komen, heb ik vaak een verrassing en wat te drinken. Vandaag waren het aapjes! bio-rijstewafels met een dun laagje chocolade, abrikozen, appel, banaan, rozijnen en cashewnootjes en het woord verrassing!
Avondeten zie hieronder mango, tomaat, avocado, basilicum, gerookte zalm (zonder suiker ;-) ) buffel-mozzarella, yoghurt, cashewnootjes een paar spelt-'pastaatjes',
De borden waren razendsnel leeg, dat was een super compliment!!
Als je op vakantie gaat, wat neem je mee en wat koop je bovenop de berg? Ja, ik ga op wintersport, t zal niet zo groen zijn als gehoopt, maar ik ga genieten en inspireren hoop ik. Het zal zeker een uitdaging zijn om me voor te bereiden op mijn Sugar-challenge omdat we met 9 personen gaan. Verschillende mensen met verschillende gewoontes en smaken. Dus in het kratje dat meegaat, zit: biospeltpasta, en biotomatensaus, biotomatenblokjes, en bio-tomatenpuree, bio-grasroomboter, kokosolie extravierge, rauwe cacao, biovleeskruiden , bio-zilvervlies-pandanrijst, pure fairtrade-chocoladehagels, bio-runderboullion, boullinblokjes, bio-eieren , knoflook, zeezout met kruiden, geroosterde pistache nootjes, ongezwavelde abrikozen, bio-appelsap, dadel en vijgen rolletjes met nootjes, verse dadels, gemengde nootjes, bio rietsuiker, palmsuiker, agavesiroop, bio-pesto met olijfolie en nog veel meer..... en ja er past niks meer bij.
Het moet lekker zijn en als het kan probeer ik iets nieuws te integreren. Stapjes klein houden en afwachten wat ermee gebeurt. Koken voor 9 personen is anders van voor 4 die je heel goed kent. Lekker naar de sneeuw! Ik ga de uitdaging aan!!