Rauwe Chocolaatjes![]() Voor 50 chocolaatjes
Ingrediënten: - 100 gr kokosolie - 100 gr kokosbloesemsuiker - 50-100 gr rauwe cacao - 4 druppels stevia-oplossing. - Vormpjes: bijv. chocolade vormpjes, mini cupcakejes of ijsblok vormpjes (liefst siliconen). Werkzaamheden: - Smelt de kokosolie (op een zeer laag pitje) en voeg de suiker toe. - Haal het geheel van het pitje. - Meng dit goed. (het wordt geen homogeen geheel) - Meng de cacao erdoor. - Verdeel het papje over vormpjes - Maak de chocolaatjes niet te dik. - Plaats de chocolaatjes 'to be' in de vriezer of koelkast. - Na 10 minuten in de vriezer of 20 minuten in koelkast zijn de chocolaatjes klaar! Tip: - Bewaar de chocolaatjes niet te warm (koelkast is goed), want ze smelten al bij 25 graden, dus ook in je hand. - Op de foto zie je bodempjes van minicupcakevormpjes. - doe de kokosbloesemsuiker eerst even door de vijzel, dan zijn de chocolaatjes wat zoeter over het geheel. Noot: Dit is mijn eigen recept. Graag hoor/lees in jouw ervaring met dit recept. siets@bewustebende.nl |
ReceptenLekkere soepen
Bloemkoolpreisoep Broccolisoep Pompoensoep Snert Tomatensoep Snoepgoed Chocoladetaart met aardbeien Kokosbonbons Rauwe Chocolaatjes Pannenkoeken Chocolade cake Pepernoten Diksap lolly Peulvruchten Hummes Broodje Superburger Groente Pompoenburger Rode bietjes salade Kokos mango nasi Sportieve Snelle Jelle recepten Italiaanse Tagliatjelle Vormpjes: |