Echt de heerlijkste Pepernoten!

voor 50 pepernoten
Benodigdheden:
- 250 gr amandel meel
- 80 gr bio-roomboter
- 4 eetlepels honing
- 3 lepels kokosbloesemsuiker
- 3 eetlepel koek/speculaaskruiden
- 2 theelepel (met kop) anijspoeder
- 1 eetlepel kaneel
- 1 ei
- 1,5 theelepel (afgestreken) zout
Werkzaamheden:
- Verwarm de oven voor op 150 graden
- verwarm de roomboter
- Meng alles door elkaar tot en rol kleine balletjes van het deeg en 'gooi' ze op de bakplaat.
- Bak de pepernoten in 15 minuten op 150graden.
Ze zijn net gebakken het lekkerst!
Tips:Laat je de bolletjes van 50cm hoogte op de bakplaat vallen, dan krijg je mooi gevormde pepernoten.
Voor Speculaas hoef je alleen de vorm te veranderen.
Benodigdheden:
- 250 gr amandel meel
- 80 gr bio-roomboter
- 4 eetlepels honing
- 3 lepels kokosbloesemsuiker
- 3 eetlepel koek/speculaaskruiden
- 2 theelepel (met kop) anijspoeder
- 1 eetlepel kaneel
- 1 ei
- 1,5 theelepel (afgestreken) zout
Werkzaamheden:
- Verwarm de oven voor op 150 graden
- verwarm de roomboter
- Meng alles door elkaar tot en rol kleine balletjes van het deeg en 'gooi' ze op de bakplaat.
- Bak de pepernoten in 15 minuten op 150graden.
Ze zijn net gebakken het lekkerst!
Tips:Laat je de bolletjes van 50cm hoogte op de bakplaat vallen, dan krijg je mooi gevormde pepernoten.
Voor Speculaas hoef je alleen de vorm te veranderen.