Energie Reep

Voor 10 repen
Dit heb je nodig:
- 50 gram hazelnoten
- 25 gram zonnebloempitten
- 50 gram pecannoten
- 50 gram ongebrande cashewnoten
- 75 gram abrikozen
- 45 gram dadels
- 30 gram kokosrasp
- 40 gram macadamia’s
Zo maak je de Repen:
- Doe de hazelnoten, de zonnebloempitten, de pecannoten en de cashewnoten
in een koekenpan en rooster deze tot ze lichtbruine plekjes krijgen. Goed schudden.
- Doe de dadels, de abrikozen, de kokosrasp en de macadamia’s in een keukenmachine en hak ze fijn.
- Laat de noten goed afkoelen!!!!!
- Meng de noten met het fijngehakte geheel.
- Bekleed een vierkantbakje met vershoudfolie.
- Doe het mengsel in het bakje, vouw het verhoudfolie eroverheen en
druk zeer stevig aan. Een mooie dikte is 1-1,5 cm. (bakje van 15x15cm)
- Zet het geheel 10 minuten in de vriezer.
- Snijd er mooie repen van.
- En smullen maar!!
Dit heb je nodig:
- 50 gram hazelnoten
- 25 gram zonnebloempitten
- 50 gram pecannoten
- 50 gram ongebrande cashewnoten
- 75 gram abrikozen
- 45 gram dadels
- 30 gram kokosrasp
- 40 gram macadamia’s
Zo maak je de Repen:
- Doe de hazelnoten, de zonnebloempitten, de pecannoten en de cashewnoten
in een koekenpan en rooster deze tot ze lichtbruine plekjes krijgen. Goed schudden.
- Doe de dadels, de abrikozen, de kokosrasp en de macadamia’s in een keukenmachine en hak ze fijn.
- Laat de noten goed afkoelen!!!!!
- Meng de noten met het fijngehakte geheel.
- Bekleed een vierkantbakje met vershoudfolie.
- Doe het mengsel in het bakje, vouw het verhoudfolie eroverheen en
druk zeer stevig aan. Een mooie dikte is 1-1,5 cm. (bakje van 15x15cm)
- Zet het geheel 10 minuten in de vriezer.
- Snijd er mooie repen van.
- En smullen maar!!