Heerlijke Chocolade Cake
|
ReceptenLekkere soepen
Bloemkoolpreisoep Broccolisoep Pompoensoep Snert Tomatensoep Snoepgoed Chocoladetaart met aardbeien Kokosbonbons Rauwe Chocolaatjes Pannenkoeken Chocolade cake Pepernoten Diksap lolly Peulvruchten Hummes Broodje Superburger Groente Pompoenburger Rode bietjes salade Kokos mango nasi Sportieve Snelle Jelle recepten Italiaanse Tagliatjelle Chocolade crème
Ingrediënten:
-50 gram rauwe cacaopoeder - 5 eetlepels agave siroop - 100 gr kokosolie - 1 biologische sinaasappel - 1 eetlepel kaneel - 40 gr kokosbloesemsuiker Werkzaamheden: Verwarm de kokosolie (niet heet). Vermaal met een staafmixer de sinaasappel met schil en al (ik heb iets van het witte binnenste verwijderd) en laat ze zeer fijn worden. Doe nu alle ingrediënten in een kom en meng je het tot het mooi glad is. Verdeel deze topping over de taart/cake en versier de taart met geraspte kokos of zeer dunne sliertjes sinaasappel schil (dit is dezelfde topping als op het super RAW-taartje) |