Brownie Fudge cake

Genoeg voor 1 gemiddelde platte cake.
Ingrediënten:
- 250 gram biologische roomboter
- 5 eieren
- 120 gr kokosbloesemsuiker
- 15 gr rauwe cacaopoeder
- 15 gr carobepoeder
- snuf zout
- 1/2 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 1 eetlepel meel, (kies zelf: erwten-, spelt-, kokos-, amandelmeel enz)
Hoe maak je de cake?
- Plaats een ovenschaal met een laag heet water in de oven en verwarm het geheel voor op 150 graden. (het water mag niet over de rand van de bakvorm komen, indien deze gevuld is)
- Smelt de boter (warm ,niet heet)
- Vet de bakvorm(en) in
- Meng alles door elkaar in een schaal, zorg voor een mooi glad geheel.
- Giet het beslag in de vorm(en)
- Plaats de vorm(en) in het hete water in de ovenschaal.
- Bak de cake in 50-60 minuten op 150 graden.
De beste smaak ontstaat indien de cake is afgekoeld.
Pas op! Gevaarlijk lekker!!
- Plaats een ovenschaal met een laag heet water in de oven en verwarm het geheel voor op 150 graden. (het water mag niet over de rand van de bakvorm komen, indien deze gevuld is)
- Smelt de boter (warm ,niet heet)
- Vet de bakvorm(en) in
- Meng alles door elkaar in een schaal, zorg voor een mooi glad geheel.
- Giet het beslag in de vorm(en)
- Plaats de vorm(en) in het hete water in de ovenschaal.
- Bak de cake in 50-60 minuten op 150 graden.
De beste smaak ontstaat indien de cake is afgekoeld.
Pas op! Gevaarlijk lekker!!