Bananenchips
![]() Ingrediënten: 1 groen/gele (onrijpe) bakbanaan 4 el kokosolie Zout/kruidenzout (fijn) Knoflookpoeder (optioneel) Keukenpapier Werkzaamheden: -Verwijder met een scherp mesje de schil van de bakbanaan, dit gaat wat lastiger dan bij een rijpe banaan. -Snijd met een dunschiller lange plakjes van de bakbanaan of snijd er dunne plakjes van zie foto. Ga net zolang door tot je er geen plakjes meer vanaf kunt halen. - Verhit de kokosolie in een pan op middel-laag vuur. - Leg telkens een paar plakjes bakbanaan in de koekenpan en bak deze in 1-2 minuten knapperig. - Let op: laat ze niet te donker worden! - Laat de gebakken plakjes uitlekken op wat keukenpapier. - Herhaal tot alle plakjes gebakken zijn en bestrooi de chipjes vervolgens met wat zout (en eventueel knoflookpoeder). De basis van dit recept komt van: Oerkrachtvoedingsadvies.nl |
ReceptenLekkere soepen
Bloemkoolpreisoep Broccolisoep Pompoensoep Snert Tomatensoep Snoepgoed Chocoladetaart met aardbeien Kokosbonbons Rauwe Chocolaatjes Pannenkoeken Chocolade cake Pepernoten Diksap lolly Peulvruchten Hummes Broodje Superburger Groente Pompoenburger Rode bietjes salade Kokos mango nasi Sportieve Snelle Jelle recepten Italiaanse Tagliatjelle |